Zupa w 5 minut

4.5 (196 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Nazwa zupy mówi sama za siebie. Robi się ją w mig.

Składniki:

  • 4 szkl. wywaru warzywnego (może być z kostki)
    8-10 plastrów szynki
    4 łyżki drobnego makaronu
    łyżka posiekanego szczypiorku
    łyżka posiekanej natki pietruszki
    5 dag żółtego sera
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (196 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Zupa w 5 minut - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wywar doprowadzamy do wrzenia, wsypujemy makaron i gotujemy 5 minut.
  • 2. Szynkę drobno kroimy i wsypujemy do zupy. Doprawiamy i zagotowujemy. Przed podaniem posypujemy zieleniną i startym serem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Wywar

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_03-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować