Zupa serowo-pieczarkowa

4.5 (165 ocen)

  • 1 godz. 30 min

Taka zupa jest bardzo smaczna i prosta w wykonaniu.

  • 1 godz. 30 min

Składniki:

  • 2 l wody
    0,5 kg pieczarek
    4 serki pieczarkowe
    natka pietruszki
    koperek
    2 kostki rosołowe
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Zupa serowo-pieczarkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wodę gotujemy. Pieczarki obieramy, kroimy w plastry, pietruszkę i koperek siekamy.
  • 2. Do gotującej się wody wrzucamy kostki. Po chwili wrzucamy po kawałeczku serki, co chwila mieszając.
  • 3. Gdy serki są już prawie rozpuszczone wrzucamy pieczarki, pietruszkę i koperek. Gotujemy, aż pieczarki będą miękkie.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować