Zupa Meksykańska

4.5 (199 ocen)

  • 15 min

ta zupa jest mi szczególnie bliska..przepis dostałam podczas wakacji od meksykanina

  • 15 min

Składniki:

  • 1 opakowanie makaron świderki,
    3 słoiki sos Azja,
    5 sztuk parówki,
    3 szczypty pietruszka zielona lub koperek,
    2 sztuki marchew,
    2 łyżki śmietana 30 %


Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Zupy Desery

Zupa meksykańska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Zupa Meksykańska 1. Gotujemy makaron wg instrukcji na opakowaniu.Odcedzamy
  • 2. Do patelni z szerokim dnem wlewamy sos Azja, dodajemy pokrojone w kostki parówki, ugotowane i pokrojone w kostki marchwie. Chwilę gotujemy.
  • 3. Podajemy na gorąco z makaronem, na wierzch polewamy 2 łyżkami śmietany gęstej i dekorujemy pietruszką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować