Siekana pasta do chleba

4.5 (199 ocen)

Pasta z siekanych jajek oraz ogórków konserwowych. Pyszny dodatek na kanapki, niezwykle łatwy w wykonaniu.

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
    1 mały słoik korniszonów (o poj. ok. 0,5 L)
    1 pęczek koperku
    1/3 pęczka szczypiorku
    2 łyżki majonezu
    1/2 łyżeczki papryki słodkiej mielonej
    pieprz cytrynowy do smaku
    cukier do smaku
    sól do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Siekana pasta do chleba - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Siekana pasta do chleba 1. Jajka, korniszony, koperek i szczypiorek drobno posiekać. Wymieszać.
  • Siekana pasta do chleba 2. Dodać majonez oraz paprykę w proszku - ponownie wymieszać. Pastę doprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować