PISZINGER z masą kajmakową

4.5 (191 ocen)

  • 30 min

Piszinger! Kajmak? Andrut? Wersja z kajmakiem. Wersja z obłędnie słodką masą kajmakową/krówkową.

  • 30 min

Składniki:

  • 2 opakowania okrągłych wafli
    2 puszki masy krówkowej
    1szkl orzechów laskowych
Wystaw ocenę:

4.5 (191 ocen)

Zobacz również:

Desery

Piszinger z masą kajmakową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Orzechy zmielić. Wymieszać z masą krówkową. Masą przekładać każdy wafel, skrapiając go uprzednio delikatnie wodą. Po przełożeniu owinąć piszingera w folię spożywczą i obciążyć. Zostawić do zastygnięcia.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować