Pasta z łososia i twarogu

4.5 (199 ocen)

  • 10 min

Pomysł na zagospodarowanie łososiowych brzuszków.

  • 10 min

Składniki:

  • 30dag brzuszków z łososia
    3 szt jajka na twardo,
    25 dag twaróg,
    1mała cebula,
    ok. 1 łyżka majonez,
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z łososia i twarogu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę obrać ze skóry, oczyścić dokładnie z ości. Wszystkie składniki zmiksować, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem. Można dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki. SMACZNEGO!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować