Pasta z jajka i natki pietruszki

5 (143 ocen)

Smaczny i zdrowy dodatek do kanapek. Pasta jest niedroga i szybko się ją przygotowuje.

Składniki:

  • 3-4 jajka
    1 pęczek natki pietruszki
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka śmietany
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (143 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta z jajka i natki pietruszki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, obrać i drobno pokroić. Natkę pietruszki posiekać i dodać do jajek. Połączyć z majonezem i śmietaną, doprawić solą i pieprzem.

Porady

Do pasty można dodać szczypiorek.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Natka pietruszki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować