Pasta z cieciorki

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Mieszkam z mężem i siostrą. Często wspólnie gotujemy– zawsze smacznie i zdrowo

Składniki:

  • ● puszka cieciorki
    ● oliwa z oliwek lub olej roślinny
    ● łyżka sosu sojowego
    ● 1/2 łyżeczki słodkiej mielonej papryki
    ● płaska łyżeczka czerwonej pasty curry
    ● szczypta soli
    Oraz:
    ● szczypta słodkiej mielonej papryki
    ● kilka listków bazylii
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z cieciorki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cieciorkę rozgniatamy widelcem
    i dodajemy oliwę, sos
    sojowy i przyprawy
  • 2. Ucieramy, aż pasta będzie
    miała odpowiednią do smarowania
    konsystencję. Posypujemy
    papryką. Dekorujemy
    listkami bazylii
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Notka redakcyjna

PP_08-2010

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować