Pasta rybno-jajeczna

4.5 (171 ocen)

  • 15 min

Smaczny dodatek do chleba.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 wędzona makrela, 2-3 jaja ugotowane na twardo, 2-3 łyżki oliwy z oliwek, sól
Wystaw ocenę:

4.5 (171 ocen)

Zobacz również:

Ryba Dodatki Pasty Przekąski

Pasta rybno-jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta 1. Mięso z makreli oddzielić od szkieletu i ości, rozdrobnić w blenderze. Dodać rozdrobnione jaja, a następnie oliwę i sól.

Porady

Zamiast oliwy można dodać majonez lub musztardę (smak wtedy będzie ostrzejszy).

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela Ryby Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Post Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować