Pasta rybno-jajeczna

5 (1 ocen)

Pasta, idealna do kanapek...Dzięki makreli ma wyjątkowy smak.

Składniki:

  • 1 wędzona makrela
    5-6 jajek ugotowanych na twardo
    1/2 cebuli
    Pieprz i sól

Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty

Pasta rybno-jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę obrać z ości oraz z grzbietu. Samo mięso włożyć do miseczki.
  • 2. Jajka ugotować na twardo , obrać ze skorupek i drobno posiekać.
    Cebulę również posiekać w małe kawałeczki.
  • 3. Wszystkie składniki włożyć do miseczki i wymieszać. Doprawić wg uznania solą i pieprzem.

Porady

Tak przygotowaną pastę można zajadać z pieczywem...

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Jajka Makrela Pieprz Sól

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować