Pasta rybno-jajeczna

4.49 (183 ocen)

  • 30 min

Pasta często urozmaica nasze śniadania. Prosta i smaczna przekąska.

  • 30 min

Składniki:

  • 6 jajek
    pęczek szczypiorku
    1 makrela wędzona
    łyżka masła
    łyżka majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.49 (183 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta rybno-jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w bardzo drobną kosteczkę. Szczypiorek myjemy i również drobno siekamy.
  • 2. Rybę obieramy z ości i rozdrabniamy na małe kawałki
  • 3. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodając masło, majonez i przyprawy. Pasta jest gotowa do spożycia, smakuje jeszcze lepiej po schłodzeniu w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować