Parówki panierowane

5 (185 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

banalnie proste danie dla zapracowanych

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • kilka parówek cienkich
    PANIERKA
    jajko i bułka tarta
    szczypta Vegety i pieprzu
    odrobina mleka
    ORAZ;
    ogórek kiszony swojski, keczup pikantny
Wystaw ocenę:

5 (185 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Parówki panierowane - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • PARÓWKI PANIEROWANE 1. Jajko roztrzepać z mlekiem i przyprawami.
    Parówki bez osłonek panierować w jajku i bułce. Obsmażyć i podać z kiszonym ogórkiem i frytkami
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować