Omlet z fasolką szparagową

4.5 (194 ocen)

  • 30 min

Syte śniadanie :)

  • 30 min

Składniki:

  • 3 jajka
    3 łyżki mąki
    sól, pieprz
    10 dag fasolki szparagowej
    5 dag sera żółtego
    szczypiorek do posypania
Wystaw ocenę:

4.5 (194 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Omlet

Omlet z fasolką szparagową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie. Jajka zmiksować, wymieszać z mąką, doprawić. Wylać na rozgrzaną patelnię, kiedy spód się zrumieni, odwrócić, wyłożyć fasolkę, posypać serem żółtym, złożyć i obsmażyć z obu stron. Przed podaniem posypać szczypiorkiem. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasolka szparagowa Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować