1.Placek-I
Jaja ubić z cukrem na puszystą pianę , dodać pozostałe składniki i upiec placek w formie 20x32 cm w temperaturze 180 stopni.
2.Placek - II
Jaja ubić z cukrem na puszystą pianę, dodać mąkę, proszek do pieczenia i kakao, wymieszać. Upiec w formie 20x32 cm w temperaturze180 stopni.
3.Placek III Jaja ubić z cukrem na puszystą pianę, dodać mąkę, proszek do pieczenia i mak, wymieszać. Upiec w formie 20x32 cm w temperaturze180 stopni.
4.Z podanych składników na masę ugotować budyń, wystudzić. Masło
ucierać razem z budyniem.
5. Galaretki rozpuścić w połowie wody co na przepisie. Biały placek przekroić na pół. Wszystkie placki nasączyć przygotowanym ponczem. Wiórka kokosowe i posypkę razem wymieszać.
Komentarze