Surówka z ogórków kiszonych i pora

4.5 (176 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Bardzo smaczny i szybki w przygotowaniu dodatek do obiadu.

  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 5 ogórków kiszonych
    por-10 cm
    majonez-1 łyżka
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (176 ocen)

Surówka z ogórków kiszonych i pora - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pora kroimy w półplasterki, myjemy i odsączamy na sicie. Ogórki kroimy w plasterki. Dodajemy majonez, mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Por Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować