Surówka z białej rzodkwi z ogórkiem i koperkiem

4.51 (158 ocen)

Szybka i pyszna surówka z dodatkiem jogurtu naturalnego.

Składniki:

  • 1 ogórek szklarniowy (250 g)
    1 biała rzodkiew (250 g)
    1 łyżka posiekanego koperku
    150 g jogurtu naturalnego
    sól morska
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.51 (158 ocen)

Zobacz również:

Surówki Dodatki

Surówka z białej rzodkwi z ogórkiem i koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ogórka i rzodkiew obieramy i szatkujemy w cienkie słupki (można zetrzeć na tarce o dużych oczkach). Dodajemy posiekany koperek i jogurt. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Biała rzodkiew Jogurt naturalny Ogórek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować