Surówka z białej rzodkwi z ogórkiem i koperkiem

  • wyświetlono: 1750 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Szybka i pyszna surówka z dodatkiem jogurtu naturalnego.

portret

Składniki

1 ogórek szklarniowy (250 g)
1 biała rzodkiew (250 g)
1 łyżka posiekanego koperku
150 g jogurtu naturalnego
sól morska
pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Surówka z białej rzodkwi z ogórkiem i koperkiem

  • 1. Ogórka i rzodkiew obieramy i szatkujemy w cienkie słupki (można zetrzeć na tarce o dużych oczkach). Dodajemy posiekany koperek i jogurt. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzumoj_niedzielny_obiaddania_dla_urodysezonowe_przysmakiszkola_babciogórekjogurt naturalnyobiadsurówka do obiadubiała rzodkiewdodatek do obiaduszybka surówkasopel lodu

Komentarze

Podobne przepisy

surowka z rzodkwi

Dodane przez: Wilczex

Surówka z białej rzodkwi

Ta surówka w mig znika ze stołu,...

Surówka z białej rzodkwi

Dodane przez: Skotka

Surówka z białej rzodkwi

Doskonały dodatek do obiadu lub...

Surówka

Dodane przez: Konto nieaktywne

Surówka z białej rzodkwi

Szybko ją się robi.Nadaję do obiadu.Polecam...

Surówka z białej rzodkwi

Dodane przez: Henryka

Surówka z białej rzodkwi z majonezem

Bardzo ładnie wygląda, a jeszcze...

Surówka z marchewki, białej rzodkwi i szczypiorku

Dodane przez: Ania321

Surówka z marchewki, białej rzodkwi i szczypiorku

Dodatek białej rzodkwi sprawia,...

surówka z rzodkwi

Dodane przez: SprytnaChochla

Surówka z białej rzodkwi i gruszki

Biała rzodkiew nie jest u nas tak...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE