Śledź w sosie musztardowo-miodowym

4.49 (198 ocen)

  • 10 min
  • Dla 3 osób

Śledzik ekspresowy a za to jaki smaczny Idealny na kolację gdy wpadną niespodziewani goście bądź rodzinka

  • 10 min
  • Dla 3 osób

Składniki:

  • 3 wymoczone płaty śledziowe alla matjas

    2 łyżki musztardy rosyjskiej

    2 łyżki musztardy delikatesowej

    1 łyżka miodu

    1/2 większej cebuli
Wystaw ocenę:

4.49 (198 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Śledź w sosie musztardowo-miodowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Śledzie kroimy w dowolną grubość paski

    2. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę

    3. W miseczce mieszamy musztardy i miód. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

    4. Do sosu dodajemy śledzie i cebulę. Mieszamy
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Śledzie

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować