Roladki z szynki z jajkiem, rzodkiewką i kiełkami

3.33 (3 ocen)

Zdobywca nagrody

Przepis dnia
  • 15 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Roladki z szynki, to propozycja, która może zagościć zarówno na świątecznym stole, jak i na każdej innej imprezie. Przygotowuję je w różnych wersjach nie tylko od święta. Roladki można również zrobić w galarecie. Polecam spróbować moje wersji :-)

  • 15 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 6 dużych plastrów szynki konserwowej
    2 jajka ugotowane na twardo
    kilka rzodkiewek
    serek twarożkowy chrzanowy
    1 małe op dowolnych kiełków (u mnie kiełki rzodkiewki)
Wystaw ocenę:

3.33 (3 ocen)

Zobacz również:

Roladki Przystawki Przekąski

Roladki z szynki z jajkiem, rzodkiewką i kiełkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Roladki z szynki z jajkiem, rzodkiewką i kiełkami 1. Jajka pokroić na podłużne kawałki, a rzodkiewki na plasterki.

    Każdy plaster szynki posmarować serkiem, dodać kawałki jajek, rzodkiewek oraz kiełki. Zwinąć w roladę i gotowe. Prosta i szybka przekąska :-)

    SMACZNEGO!!!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować