przecier pomidorowy

0 (0 ocen)

robię ze swich pomidorków koktajlowych bo zawsze jest ich bardzo dużo ,żeby nie zmarnoway więc robię przecier do zupy

Składniki:

  • pomidorki koktajlówki ,,sól ,bazylja zielona ,magi w płynie
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przetwory

Przecier pomidorowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. pomidorki umyć ,włożyć do blendera i zmiksować ,razem bazylją ,i wlewać w garczek pozmiksowaniu wszystkich gotować z dziesięć min ,przygotować słoiczki i wlewaćgotujący płyn ,i odwrócić do góry dnem ,przykryć sciereczką do wystygnięcia ,,wyniesć w chłodne miejsce

Porady

nie gotuję zbyt długo ,bo bo po co dolewać wodę do zupy ,,jak takie pomidorki rzadsze są lepsze

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować