pikantny sos czerwony a la Sphinx

4.47 (173 ocen)

szybki i smaczny dodatek do mięs, burgerów itd...

Składniki:

  • 100 ml keczupu
    1/2 łyżeczki kuminu (kmin rzymski, cumin)
    1/2 małej cebuli
    1 łyżeczka natki pietruszki


Wystaw ocenę:

4.47 (173 ocen)

Zobacz również:

Sosy

Pikantny sos czerwony a la sphinx - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Keczup wymieszać z kuminem, bardzo drobno posiekaną cebulą i posiekaną natką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kumin (kmin rzymski) Natka pietruszki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować