REKLAMA
Zapraszam na pyszny pasztet, który łączy w sobie smaki fasoli oraz suszonych grzybów. Taki pasztet sprawdzi się na każdą okazję. Świetnie smakuje na ciepło i na zimno. Polecam
Natalia Miszker
(średnia 0 z 0 głosów)
Pasztet jest niezwykle aromatyczny i smaczny. Doskonale smakuje z dodatkiem pieczywa z pomidorem lub ogórkiem kiszonym. Zapraszam do wypróbowania:)
Pyszny pasztet z fasoli skradnie serca nie tylko wegetarianom. Osoby, które jedzą mięso nie zorientują się z czego jest przygotowany. Pasztet jest delikatny a dodatek pistacji dodatkowo podkreśla jego wyjątkowy smak.
Pasztet z fasoli upieczony jest z dodatkiem zmielonych płatków owsianych, dzięki czemu jest zwarty, a dodatek duszonej cebulki i oleju sprawia, że jest kremowy i wilgotny w środku. Za to duszone na patelni jabłka dodają mu wspaniałego, lekko słodkiego posmaku.
Propozycja na pasztet w wydaniu wege na bazie fasoli i warzyw z dodatkiem aromatycznych ziół i pieczarek. Pasztet doskonale komponuje się ze świeżym pieczywem, plastrem pomidora lub z kiszonym ogórkiem :)
Komentarze