Pasta twarogowa z kiełbaską

0 (0 ocen)

  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną pastę do pieczywa. Przygotowana z dodatkiem podsmażanej kiełbaski. Polecam.

  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 10 dag twarogu
    10 dag kiełbasy z piersi kurczaka
    1 mała cebula
    1/4 zielonej papryki
    1 łyżka oleju
    1 łyżka majonezu
    1/2 łyżeczki soli paprykowej
    1/3 łyżeczki pieprzu ziołowego
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Majonez Pasty

Pasta twarogowa z kiełbaską - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. Kiełbasę kroimy w kosteczkę. Paprykę myjemy i osuszamy, kroimy w kosteczkę. Pokrojone warzywa i kiełbasę podsmażamy na rozgrzanym oleju, studzimy.
    W misce rozgniatamy twaróg i dodajemy pozostałe składniki, dokładnie mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Kiełbasa Papryka Twaróg

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

4.5 (169 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pasta twarogowa ze szpinakiem

To może cię zainteresować