1 kulka mozzarelli
200 gr pikantnego sera żółtego ( ja wzięłam ser Bayertntaler mocno pikantny)
1/3 ogórka długiego zielonego
1 mała cząstka papryki czerwonej
1 łyżeczka musztardy węgierskiej
Przyprawy: sól, pieprz kolorowy, papryka słodka w proszku.
Sposób przygotowania przepisu:
Pasta serowa.
1.
Ogórka i paprykę umyć, osuszyć. Ogórka obrać ze skórki i wraz ze serami i papryką zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dobrze wymieszać, aż powstanie jednolita pasta.
2.
Przyprawić musztardą oraz pozostałymi przyprawami według gustu. Dobrze wymieszać.
3.
Pastę można od razu podawać. Smacznego.
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze