Pasta serowa.

4.5 (149 ocen)

  • 15 min

Pyszna pasta kanapkowa. Polecam.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 kulka mozzarelli
    200 gr pikantnego sera żółtego ( ja wzięłam ser Bayertntaler mocno pikantny)
    1/3 ogórka długiego zielonego
    1 mała cząstka papryki czerwonej
    1 łyżeczka musztardy węgierskiej
    Przyprawy: sól, pieprz kolorowy, papryka słodka w proszku.
Wystaw ocenę:

4.5 (149 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta serowa. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ogórka i paprykę umyć, osuszyć. Ogórka obrać ze skórki i wraz ze serami i papryką zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dobrze wymieszać, aż powstanie jednolita pasta.
  • 2. Przyprawić musztardą oraz pozostałymi przyprawami według gustu. Dobrze wymieszać.
  • 3. Pastę można od razu podawać. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mozzarella Ogórek

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować