Coś dobrego i treściwego do chlebka? Proszę bardzo. Dzisiaj poleca się pasta rybna na bogato. Zamiast cebulki tym razem dodałam paprykę i ogórka i było bardzo aromatycznie. Zaciekawieni? Zapraszam na przepis:)
Pasta rybna 6- składnikowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Z puszki wyjąć rybkę do miski i rozetrzeć ją widelcem. Jajko zetrzeć na tarce o małych oczkach i dodać miski. Ogórka i paprykę umyć i osuszyć. Ogórka rozkroić na pół, łyżeczką wyjąć nasiona a resztę pokroić w drobną kosteczkę.
2.Paprykę pokroić również w drobną kosteczkę. Dodać do miski. Koperek posiekać i wraz z ketchupem dodać do miski. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać i wstawić pastę na godzinę do lodówki.
Komentarze