Pasta kanapkowa z fety i łososia

4.48 (159 ocen)

  • Łatwy

Pyszna. Najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem lub krakersami.

  • Łatwy

Składniki:

  • - serek feta: 1 opakowanie
    - łosoś sałatkowy wędzony: 100 gramów
    - ogórek konserwowy (posiekany w drobną kostkę (można użyć świerzego ogórka)): 2 sztuki
    - sok z cytryny (do smaku): 1 łyżka
    - koperek (drobno posiekany): 0.5 pęczka
    - sól, pieprz biały i czarny (do smaku): 1 szczypta
Wystaw ocenę:

4.48 (159 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta kanapkowa z fety i łososia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Serek zmiażdżyć w miseczce widelcem na gładką masę. Dodać drobno posiekanego łososia, dokładnie wymieszać. Dodać pozostałe składniki i jeszcze raz wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować