Pasta jajeczna z papryką i serem cheddar

3.5 (2 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób

Staram się urozmaicać pastę jajeczną tak by za każdym razem była inna. Dzisiejsza propozycja to pasta jajeczna z papryką i serem cheddar.

  • 10 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • 8 jajek
    1 czerwona papryka
    3 łyżki posiekanego szczypiorku
    100g startego sera cheddar
    3 łyżki majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

3.5 (2 ocen)

Zobacz również:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z papryką i serem cheddar - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, ścieramy na dużych oczkach tarki. Paprykę siekamy.
  • 2. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Podajemy z pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować