Pasta jajeczna z awokado

4.5 (190 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • Dla 1 osoby

Połączenie awokado z jajkiem. Lubię to.

  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • 2 wydrążone awokado bez pestek,
    sok z połowy cytryny lub limonki,
    pęczek szczypiorku,
    jogurt naturalny do połączenia składników,
    1 starty ząbek czosnku (można ominąć),
    3 jajka ugotowane na twardo,
    sól i pieprz do smaku

    Liczba porcji 1 oznacza 1 miseczkę
Wystaw ocenę:

4.5 (190 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty

Pasta jajeczna z awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka i awokado rozgnieść widelcem w misce na gładką masę.
    Dodać resztę składników i dokładnie wymieszać.
    Podawać na kanapce z masłem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado Jajka

Notka redakcyjna

KH_01-2017

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Impreza Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować