Pasta jajeczna Mamy:)

  • wyświetlono: 1005 |
  • dodany do książki kucharskiej: 10 |
  • polecenia: 6

Pastę tą serwowała moja mama, kiedy byłam dzieckiem a teraz ja podaję ją mojemu.

Bilcia

Składniki


- 4 jajka ugotowane na twardo
- 1 duża cebula
- garść posiekanego szczypiorku
- majonez
- sól, pieprz, odrobina gałki muszkatołowej

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna Mamy:)

  • 1. Cebulkę kroimy w bardzo drobną kosteczkę - niemalże bardzo drobno ją siekamy, to samo ze szczypiorkiem i jajkami. Wszystko razem mieszamy, dodajemy majonez ale tylko tyle , żeby się składniki ładnie połączyły . Doprawiamy do smaku i zajadamy:

Porady

Pysznie smakuje , kiedy położymy ją na chlebku na zakwasie.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilmama_mnie_nauczyla

Komentarze

Podobne przepisy

image-0m9ygqc

Dodane przez: jmjustys24

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna na kanapki

pasta jajeczna

Dodane przez: rena123

Pasta jajeczna

Prosta i pyszna pasta z jajek i...

pasta jajeczna

Dodane przez: LucyG

Pasta jajeczna

Szybka i smaczna pasta do kanapek...

pasta jejeczna

Dodane przez: wiola

Pasta jajeczna

Najprostsza z możliwych past jajecznych...

Pasta jajeczna.

Dodane przez: agusia84

Pasta jajeczna

Tę pastę wymyśliłam tak na poczekaniu...

Pasta jajeczna

Dodane przez: JustKuchcik

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z dodatkiem twarogu,...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE