• 1 min
  • Dla 1 osoby

Pasta ma intensywny, doskonały smak, mam nadzieję, że temu kto się skusi będzie smakowała.

  • 1 min
  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
    1-2 łyżki musztardy
    3-5 łyżki majonezu
    2 łyżki jogurtu naturalnego
    Posiekany szczypiorek lub rzeżucha
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (2 ocen)

Zobacz również:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ścieramy na tarce o drobnych oczkach. W małej misce mieszamy na jednolitą masę musztardę, majonez i jogurt. Powstały sos łączymy z jajkami. Dodajemy szczypiorek lub rzeżuchę. Doprawiamy do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Majonez Musztarda

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować