Kasza jaglana z ogórkiem i awokado

4.5 (196 ocen)

  • 20 min

Zdrowa i bez glutenu przekąska dla osób na diecie i nie tylko.

  • 20 min

Składniki:

  • 4 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej
    pół pęczka posiekanego koperku
    20 listków mięty
    1/2 ogórka wężowego
    1/2 awokado
    1/2 limonki
    4 łyżki oliwy
    ząbek czosnku
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (196 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kasza jaglana z ogórkiem i awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ogórek i awokado pokrój w kostkę, dodaj do kaszy, posyp koperkiem i miętą, polej sosem zrobionym z soku z limonki, oliwy, ząbka czosnku, soli i pieprzu
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kasza jaglana Mięta

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować