Minipizze z patelni

4.5 (188 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Robi się ją bardzo szybko. Jest pyszna i znika z talerzy dosłownie w oka mgnieniu.

Składniki:

  • ● 15 dag pieczarek
    ● 15 dag startego żółtego sera
    ● 15 dag wędliny
    ● 1 średni pomidor
    ● pół papryki
    ● pół cebuli
    ● bazylia, oregano, tymianek, sól i pieprz.
    Ciasto: po 3 łyżki mleka i mąki
    ● 1 jajko
Wystaw ocenę:

4.5 (188 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Minipizze z patelni - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa, pieczarki i wędlinę
    kroimy w kostkę.
  • 2. Robimy gładkie ciasto
    (będzie go niewiele). Mieszamy
    ciasto z warzywami,
    grzybami i wędliną.
  • 3. Łyżką nakładamy placuszki
    na gorący olej i smażymy
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki Ser żółty

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_08-2008

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować