Minipizze z patelni

0 (0 ocen)

  • Łatwy

Przepis przysłała Kamila Muller

  • Łatwy

Składniki:

  • - pieczarki: 15 dekagramów
    - starty żółty ser: 15 dekagramów
    - wędlina: 15 dekagramów
    - pomidor (średni): 1 sztuka
    - papryka: 0.5 sztuki
    - cebula: 0.5 sztuki
    - bazylia (do smaku wg. uznania): 1 szczypta
    - oregano (do smaku wg. uznania): 1 szczypta
    - tymianek (do smaku wg. uznania): 1 szczypta
    - sól (do smażenia): 1 szczypta
    - pieprz (do smaku wg. uznania): 1 szczypta

    - mleko: 3 łyżki
    - mąka: 3 łyżki
    - jajka: 1 sztuka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Wędliny

Minipizze z patelni - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa, pieczarki i wędlinę kroimy w kostkę.
  • 2. Robimy gładkie ciasto (będzie go niewiele). Mieszamy ciasto z warzywami, grzybami i wędliną.
  • 3. Łyżką nakładamy placuszki na gorący olej i smażymy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki Wędlina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować