Masło z awokado

0 (0 ocen)

  • 15 min

Jego smak warunkuje sok z limonki i pieprz, w zależności czy chcemy otrzymać bardziej pikantne czy praśne masło.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 awokado
    sok z limonki
    1 łyżka oliwy
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Masło z awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Awokado rozkroić i usunąć pestkę, miąższ wydrążyć za pomocą łyżeczki. Dodać pozostałe składniki i zmiksować blenderem na jednolitą masę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować