Makaron z tuńczykiem i mascarpone

4.5 (171 ocen)

  • 10 min

Pomysł na piątkowy obiad.

  • 10 min

Składniki:

  • makaron 500g
    puszka tuńczyka w oleju
    pomidor
    1/3 ogórka świeżego
    mascarpone 500g
    natka pietruszki
    sól, pieprz, oregano
Wystaw ocenę:

4.5 (171 ocen)

Zobacz również:

Dania z makaronem

Makaron z tuńczykiem i mascarpone - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron ugotować według instrukcji na opakowaniu.
  • 2. Ogórka i pomidora pokroić w kostkę.Doprawić przyprawami.
  • 3. Tuńczyka odcedzić i wymieszać z warzywami.
  • 4. Dodać serek mascarpone i ponownie wymieszać.
  • 5. Makaron zmieszać z masą tuńczykową.
    Podawać z natką pietruszki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makaron Tuńczyk

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować