Koktajl szpinak - awokado - imbir

5 (2 ocen)

  • 5 min
  • Dla 2 osób

Zielona moc witamin!!! Smakuje obłędnie dzięki dodatkowi imbiru.

  • 5 min
  • Dla 2 osób

Składniki:

  • 100 g świeżego szpinaku
    1 awokado
    1 cytryna
    2 pomarańcze
    1 łyżeczka startego imbiru
Wystaw ocenę:

5 (2 ocen)

Zobacz również:

Koktajl

Koktajl szpinak - awokado - imbir - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szpinak wypłukać.
    Z cytryny i pomarańczy wycisnąć sok.
    Awokado, przeciąć na pół, usunąć pestkę i wydrążyć miąższ.
    Wszystkie składniki umieścić w kielichu blendera.
    Zblendować na gładki koktajl.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Szpinak Awokado Imbir Cytryna Pomarańcze

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Drugie śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować