Jabłkowe szaszłyki z miodem

0 (0 ocen)

  • 10 min

To szybka i zdrowa przekąska. Może być podawana do jogurtu, owsianki. Szaszłyki te można też przyrządzić na grillu

  • 10 min

Składniki:

  • • 2-3 jabłka,
    • Cynamon,
    • Cukier waniliowy,
    • 3 łyżki miodu
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery

Jabłkowe szaszłyki z miodem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jabłka umyć, pokroić w ćwiartki, wykroić gniazda nasienne. Każdą ćwiartkę przekroić wzdłuż na pół. Nadziać cząsteczki jabłek na patyczki, posypać cukrem waniliowym, cynamonem i polać miodem. Jabłkowe szaszłyki zapiekać w piekarniku około 15 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować