Grillowany karmazyn z tymiankiem

0 (0 ocen)

  • 2 godz. 30 min

Bardzo dobra rybką z nutą tymianku można ją grillować bądź upiecz

  • 2 godz. 30 min

Składniki:

  • 2 sztuki karmazyn
    do smaku tymianek świeży
    do smaku sól morska
    do smaku przyprawa do ryb
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Grill

Grillowany karmazyn z tymiankiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę wypatroszyć oczyścić, opłukać i osuszyć. Ponacinać pod kątem rybę po długości z obu stron i oprószyć sola morską.
    W miejsca nacięć włożyć świeży tymianek (całe gałązki)i oprószyć rybę przyprawą do ryb. Odstawić na 2 godziny do lodówki.
    Po tym czasie grillować z obu stron nie wyjmując tymianku z otworów.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Obiad

Podobne przepisy

4.49 (162 ocen)

Grillowany kalafior

4.49 (162 ocen)

Grillowany kalafior

czarrna Z grilla 30 min

To może cię zainteresować