Bardzo prosta pasta jajeczna

5 (3 ocen)

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Kilkuskładnikowa, prosta i pyszna pasta z jajek i warzyw.

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Jajko - 2szt
    Ogórek kiszony - 2szt nieduże
    Papryka konserwowa - 2 kawałki
    Majonez - 1 płaska łyżka
    Pieprz, sól, papryka chilli
Wystaw ocenę:

5 (3 ocen)

Zobacz również:

Pasta jajeczna

Bardzo prosta pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu kroimy w drobną kostkę. Ogórki i paprykę również kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem. Doprawiamy solą, pieprzem i chilli. Przed podaniem posypujemy szczyptą chilli.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować