Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne 09/2013

Co w numerze? Ziemniaki nadziewane i placuszki – Rodzina Mikulców, Moszczenica Wyżna; Kotleciki faszerowane – Urszula Lubczyńska, Świdnica; Purée zapiekane z bekonem – Bogumiła Rybarczyk, Rzgów; Sałatka moskiewska – Katarzyna Cukier, Domaszno.

Liczba przepisów: 16

4.99 (173 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kopytka

4.99 (173 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Kopytka niezwykle mięciutkie

juchab Prawie nie trzeba ich gryźć

4.5 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kluski orkiszowe z marchewką

4.5 (159 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kopytka z dynią

5 (142 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ziemniaczane grzybki

5 (142 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Ziemniaczane grzybki

bronislawa70 Ziemniaki zapiekane. 20 min

4.49 (160 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kluski śląskie z farszem pasztetowo-ziemniaczanym

To może cię zainteresować