Jajecznica na boczku ze szczypiorkiem

4.5 (152 ocen)

  • 5 min

Propozycja na niedzielne śniadanie, zawsze smakuje.

  • 5 min

Składniki:

  • 6 jajek
    15 dkg boczku wędzonego
    1 pęczek szczypiorku
    Sól
    Pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (152 ocen)

Zobacz również:

Jajka faszerowane Przystawki

Jajecznica na boczku ze szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka rozbić i osolić.
    Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć na patelni, wlać rozbite jajka i przesmażyć .Doprawić pieprzem.
    Wyłożyć na talerz ,posypać posiekanym szczypiorkiem.

Porady

Najlepsza jajecznica jest z jajek wiejskich

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować