Jajka faszerowane chrzanem

4.45 (186 ocen)

delikatne ostre

Składniki:

  • Składniki :

    6 jajek ugotowanych na twardo,
    1 kopiasta łyżeczka chrzanu,
    2 łyżki majonezu,
    sól,
    pieprz,
    papryka czerwona słodka,
    kapary,
    natka pietruszki.
Wystaw ocenę:

4.45 (186 ocen)

Zobacz również:

Jajko Jajka faszerowane Przystawki

Jajka faszerowane chrzanem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka przekrój na pół. Do miseczki wrzuć żółtka jajek. Dodaj majonez, chrzan, sól i pieprz. Widelcem wszystko dokładnie wymieszaj. Do każdej połówki jajka włóż farsz. Posyp natką pietruszki oraz czerwoną papryką. Do każdego jajka włóż kapar.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Chrzan Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować