Jajecznica ze szczypiorkiem

5 (1 ocen)

  • 15 min

Doskonała na miłe i smaczne rozpoczęcie dnia

  • 15 min

Składniki:

  • 5 jajek
    pęczek szczypiorku
    łyżka masła
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Jajecznica

Jajecznica ze szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szczypiorek umyć i pokroić drobno. Na patelni roztopić masło, wbić jajka, mieszać do momentu ścięcia jajek. Kiedy jajecznica będzie już idealnie ścięta (wg upodobania) zdjąć z ognia i dodać szczypiorek, wymieszać i zaraz po przygotowaniu podawać z ulubionym pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować