Śledzie w oleju z ziemniakami

4.5 (200 ocen)

  • 20 min

Jest to potrawa na bezmięsny piątek, którą przygotowywała moja Babcia.

  • 20 min

Składniki:

  • Płaty Matyjasa
    Cebula
    Olej
    Ziemniaki
Wystaw ocenę:

4.5 (200 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Śledzie w oleju z ziemniakami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Płaty Matyjasa chwilę namoczyć, następnie pokroić na kawałki, dodać pokrojona cebulę i zalać olejem. Śledzie można przygotować dzień wcześniej. Teraz wystarczy tylko ugotować ziemniaki. potrawa gotowa. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Śledzie

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować