Sałatka z tuńczykiem, cieciorką i pekinką

4.5 (169 ocen)

  • 15 min

Szybka do przygotowania, idealna na każdą okazję

  • 15 min

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w kawałkach
    1 mała kapusta pekińska
    1 mała cebula czerwona
    1 puszka cieciorki
    1 puszka kukurydzy
    3 jajka na twardo
    20 dag sera żółtego
    4 ogórki korniszony
    majonez
Wystaw ocenę:

4.5 (169 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Ryba

Sałatka z tuńczykiem, cieciorką i pekinką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pekinkę, cebulę, ogórki i jajka drobno siekamy, ser ścieramy na grubych oczkach tarki. W salaterce układany kolejno:
    Kapusta - Tuńczyk - Majonez - Cebula - Cieciorka - Jajka - Kukurydza - Majonez - Ogórki - Ser - Kapusta.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby Tuńczyk Ciecierzyca Kapusta pekińska

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Święta Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować