Kotlet schabowy sauté

4.5 (145 ocen)

  • 15 min

Pyszny ,soczysty ,szybki w przygotowaniu.

  • 15 min

Składniki:

  • 2 kotlety schabowe bez kości po 120 g
    łyżeczka oliwy
    1,5 łyżeczki masła
    sól ,pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kotlet schabowy sauté - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso umyłem ,lekko rozbiłem ,oprószyłem solą i pieprzem. Na patelni rozgrzałem tłuszcz (oliwę z płaską łyżeczką masła). Kotlety smażyłem po 3 min z każdej strony ,po przełożeniu położyłem na każdy pozostałe masło.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

3.33 (6 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kotlet schabowy

To może cię zainteresować