Jajka faszerowane ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem

5 (181 ocen)

Jajka można podawać na wiele sposobów :) Ja uwielbiam je właśnie w tej postaci- faszerowane warzywami. Polecam!

Składniki:

  • 2 jajka
    20 g ogórka
    1 rzodkiewka
    2 łyżki jogurtu naturalnego
    pieprz, koperek do smaku
Wystaw ocenę:

5 (181 ocen)

Zobacz również:

Faszerowane Jajko Przystawki

Jajka faszerowane ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, a następnie obrać ze skorupki. Przekroić na pół i wyjąć żółtka. Rzodkiewkę i ogórek drobno pokroić, wymieszać z jogurtem, żółtkiem i posiekanym koperkiem. Przyprawić do smaku. Białka napełnić nadzieniem. Smacznego! (inspiracja/ źródło: książka Konrada Gaca- Kuchnia Fit)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Koper Ogórek Rzodkiewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować