Dip serowy do mięs z grilla.

4.5 (182 ocen)

  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Wspaniały dodatek do grillowanego mięsa.

  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - ser żółty - starty: 20 dekagramów
    - czosnek: 4 ząbki
    - kukurydza konserwowa: 4 łyżki
    - majonez: 5 łyżek
Wystaw ocenę:

4.5 (182 ocen)

Zobacz również:

Majonez Grill Ser

Dip serowy do mięs z grilla. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Dip serowy. 1. Twardy ,żółty ser zetrzeć na tarce o małych oczkach,ząbki czosnku przecisnąć przez praskę,dodać kukurydzę i całość wymieszac z majonezem.
    Smzcanego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Czosnek Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować