ZLOTE KOTLETY Z KASZY JAGLANEJ I TWAROGU

4.49 (189 ocen)

  • 35 min

TE KOTLETY BIJA REKORD W MOIM DOMU,MAZ WOLA O NIE 2 RAZY W TYGODNIU,SA SUPER SZYBKIE I SUPER ZDROWE I SUPER LATWE W PRZYGOTOWANIU,POLECAM I ZAPRASZAM NA ICH WYPROBOWANIE

  • 35 min

Składniki:

  • 250 G SERA TWAROGOWEGO
    1 CALE JAJKO
    1/2 SZKLANKI UGOTOWANEJ KASZY JAGLANEJ
    1 SREDNIA CEBULKA
    SOL,PIEPRZ,ZIOLA PROWANSALSKIE
    OLEJ Z OLIWEK DO SMAZENIA I DO PODSMAZENIA CEBULKI
    BULKA TARTA DO PANIERKI
Wystaw ocenę:

4.49 (189 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Zlote kotlety z kaszy jaglanej i twarogu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. CEBULKE DROBNO POSIEKAC I PODSMAZYC.
  • 2. WSZYSTKIE SKLADNIKI WYMIESZAC I DOPRAWIC DODAJAC PODSMAZONA CEBULKE,
    FORMOWAC MALE KOTLETY , OBTOCZYC W BULCE TARTEJ
    DODAC NA ROZGRZANY OLEJ I SMAZYC NA ZLOTY KOLOR PO OBYDWU STRONACH,PODAWAC CIEPLE.

Porady

MNIEJSZE KOTLECIKI SA ZDECYDOWANIE LATWIESZE I DO SMAZENIA I DO PANIEROWANIA,TAKOWE JAK NA ZDJECIU POLECAM I ZAPRASZAM..SA PYSZNE NIE TYLKO DO OBAIDU ALE JAKO POMIEDZY POSILKAMI ZDROWY PRZYSMAK,SMAKUJA ROWNIEZ SWIETNIE NA ZIMNO.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować