REKLAMA

Zapiekanki wg Magdy Gessler

wyświetlono: 21585 | dodany do książki kucharskiej: 6 | polecenia: 2

Być może dla wielu z Was będzie to kontrowersyjne połączenie. Gwarantujemy jednak satysfakcję smaku.

opublikowany: 29.09.2015
Udostępnij Pinterest
  • 15 min

Składniki:

  • 2 krótkie bagietki
    350 g pasztetu (ulubionego, u nas z gęsi)
    150 g żółtego sera
    4 łyżeczki smalcu ze skwarkami
Ocena:

(średnia 5 z 168 głosów)

Sposób przygotowania:

  • Zapiekanki wg Magdy Gessler 1. Bagietki kroimy wzdłuż na pół. Każdą połówkę bagietki grubo smarujemy pasztetem, posypujemy startym serem, na wierzch kładziemy łyżeczkę smalcu. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 180°C. Pieczemy ok. 10 min.
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: Daria Kmieciak

Sernik wiedeński wg. Magdy Gessler

Prosty dobry przepis na sernik wiedeński

kategoria: Ciasta serniki placek opublikowany: 25.12.2018 | wyświetlono: 48586 Książki kucharskie: 7 | Polecenia: 0
Dodane przez: magmir81 IMG_20180227_124630_300

Naleśniki wg. Magdy Gessler

Bardzo delikatne ciasto, wręcz atłasowe, idealne na desery jak i również wytrawne potrawy.

kategoria: Ciasta Naleśniki opublikowany: 25.04.2018 | wyświetlono: 5882 Książki kucharskie: 8 | Polecenia: 0
Dodane przez: Kasia_S Kasia S

Schabowy wg Magdy Gessler

Marynowany w mleku i cebuli zyskuje nowy smak

kategoria: Dania główne kotlety schabowy opublikowany: 06.12.2018 | wyświetlono: 2343 Książki kucharskie: 14 | Polecenia: 0

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE