Tilapia z kolorową sałatką

0 (0 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Resztki z kaszy z poprzedniego przepisu zostały w pełni spożytkowane !

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • - ugotowana kasza jęczmienna: 40 gramów
    - papryka czerwona: 0.25 sztuki
    - papryka żółta: 0.25 sztuki
    - cebula młoda: 1 sztuka
    - marchewka: 0.5 sztuki
    - szczypior: 3 łyżki
    - musztarda grillowa: 1 łyżeczka
    - koperek: 1 łyżeczka
    - filet z tilapii: 1 sztuka
    - zioła prowansalkie: 3 łyżeczki
    - papryka słodka mielona, pieprz cayenne: 2 szczypty
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Dania główne

Tilapia z kolorową sałatką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Papryki i cebulę umyć i pokroić w drobne kosteczki. Umytą i obraną marchewkę zetrzeć na tarce. Wmieszać do miski z kaszą
  • 2. Posiekać szczypior i koper. Wymieszać z pozostałymi składnikami.
  • 3. Do smaku doprawić musztardą i maggi
  • 4. Filet z tilapii umyć , obtoczyć w ziołach i papryce . Smażyć na teflonie przez ok. 15 min ,po 7 min z każdej strony :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować